«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι (Κ.Παλαμάς)..... Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά. Με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν, μας ανάψαν φωτιές στα χωριά. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Μα οι εχθροί μας πια τώρα σκορπίσαν και ξανάρθε σε μας λευτεριά. Για να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν, ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά.

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Οι νταβάδες των ΜΜΕ

 Ιστορίες απ' την Mordor  URL: http://wp.me/pLCvN-1hF

Δεν πάτε καλά ε; Αισθάνεστε το έδαφος να υποχωρεί και το ρίξατε τις απολύσεις δημοσιογράφων; Από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι να όχι απλώς να πεθάνετε αλλά να ψοφήσετε! Ιδιαίτερα οι δύο (ξέρουν) αυτοί που, αφού έβγαλα τη ψυχή μου για να τους φτιάξω καινούρια περιοδικά, να προσλάβω ανθρώπους, να μου βγει η πίστη να τα κάνω κερδοφόρα έκαναν αυτό που έχουν μάθει καλά: πρώτα "έφαγαν" τις δεκάδες εκατομμύρια δραχμές (ακόμα τις είχαμε) και μετά απέλυσαν πρώτα εμένα και μετά τους συνεργάτες μου

Εκατόν δέκα εκατομμύρια έχασαν οι Τεχνικές Εκδόσεις από τη συνεργασία τους για την έκδοση του Ram και του Video Inn και 100 από την  έκδοση του εβδομαδιαίου 'Οδηγώντας¨ με τον Όμιλο  Κολαούζου.

Τα "λεφτά" δεν έχουν ίσως καμία σημασία αλλά, οι συμπεριφορές τους έχουν. Υπερόπτες, πανίσχυροι πολιτικά και οικονομικά (τότε) με πάτησαν στο λαιμό, μου έκλεψαν τους τίτλους και μου έκαναν και πλάκα από πάνω ("κωστάκη, εσύ δεν έχεις ανάγκη" ο ένας, συνέχισε το περιοδικό μόνος σου ο άλλος επειδή ο  πατέρας του "άλλαξε γνώμη").

Η ιστορία μου έχει και συνέχεια, με την προσχεδιασμένη απαξίωση της δικής μου εταιρίας αλλά, γι' αυτό περισσότερα εν καιρώ     K.K.

 kavvathas

Related Posts with Thumbnails